پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 2043
نویسنده : reza shahrezaiie

 
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING; FEBRUARY 2013; 26(2 (TRANSACTIONS B: APPLICATIONS));197-205.
TAVAKOLI H.R.*,KIAKOJOURI F.

* DEPARTMENT OF EARTHQUAKE ENGINEERING, BABOL UNIVERSITY OF TECHNOLOGY, BABOL, IRAN



Modeling buildings response to blast and subsequent progressive collapse interested more and more researchers during the past two decades. Due to the threat from extreme loading, efforts have been made to develop methods of structural analysis and design. In this paper, progressive collapse capacity of steel moment frames was first investigated using alternate load path method, then a nonlinear dynamic analysis was carried out to examine the response of the steel moment frames in blast and sudden column loss scenario. The structural response of the building under sudden loss of column for different scenarios of column removal, with or without external blast loading was assessed in detail.
According to the results, progressive collapse potential are strongly dependent on location of column loss. Loss of column can affect overall response of structure under external blast loads. The obtained results provide better insight into the influence of sudden column loss on dynamic response of steel moment frames under blast loading.

Keyword: BLAST, PROGRESSIVE COLLAPSE, STEEL MOMENT FRAME, COLUMN LOSS, DYNAMIC NONLINEAR ANALYSIS
http://www.sid.ir/en/VEWSSID/J_pdf/856201302B10.pdf


:: موضوعات مرتبط: مقاله ها , مهندسی زلزله , ,



بازدید : 1816
نویسنده : reza shahrezaiie

مقاله 2، دوره 12، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 11-25 XML اصل مقاله (2247 K)
نوع مقاله: مقاله اصلی
نویسندگان
سیدمهدی پارسائیان؛ بهرخ حسینی‌هاشمی ؛ عبدالرضا سروقد مقدم
پژوهشگاه زلزله شناسی

مشاهده چکیده و دانلود در ادامه مطلب...


:: موضوعات مرتبط: مقاله ها , مهندسی زلزله , ,



بازدید : 2832
نویسنده : reza shahrezaiie


علی چیگویی و محمدعلی رهگذر
پژوهشنامه پاییز 91
در حال حاضر بهترين روش برآورد پارامترهای لرزه اي سازه ها، تحلیل ديناميکي غيرخطي می باشد. ولي به دليل پيچيدگي و زمان بر بودن آن، محققين و آیین نامه های مدرن اخیراً کاربرد تحلیل هاي استاتيکي غيرخطي موسوم به پوش-آور مرسوم را پیشنهاد نمودند. با توسعه کاربرد تحليل پوش آور در سالهاي اخير روشهاي پوش آور پيشرفته متعددي براي لحاظ کردن رفتار واقعبینانه سازه ها از جمله اثر مودهاي بالاتر و یا اثر تغیيرات مشخصات مودال سازه در طول تحليل ناشي از تسليم اعضاء پیشنهاد شده است. جهت رفع نواقص روش پوش آور مرسوم، آناليز پوش آور تطبيقي به عنوان یکی از روشهای جایگزین پیشنهاد گردیده که در آن در هرگام با توجه به کاهش سختي المانهاي سازه الگوي بارگذاري اصطلاحاً به هنگام گردد. در بعضی از موارد نیروهای زلزله چندین برابر مقداری هستند که از محاسبات نیروی زلزله که بر اساس ضوابط آیین نامه ها به دست می آید. این کاهش به وسیله ضریبی به نام ضریب رفتار انجام می شود. در این تحقیق، شیوه طراحی لرزه ای سازه ها و پارامترهای مؤثر در طراحی لرزه ای سازه های ترکیبی با استفاده از منحنی ظرفیت به دست آمده از تحلیل پوش آور تطبیقی توضیح داده شده است. در این تحقیق ضریب رفتار، ضریب شکل پذیری و ضریب اضافه مقاومت قاب ترکیبی یا دوگانه خمشی بتنی همراه با مهاربند هم محور فولادی و قاب خمشی فولادی همراه با دیوار برشی بتنی با استفاده از آنالیز پوش آور تطبیقی به دست آمده است. برای این منظور از شش قاب ترکیبی با تعداد طبقات پنج، ده و پانزده که بر مبنای آیین نامه 2800 (ویرایش سوم) طراحی شده اند، استفاده شده است. همچنین از طیف زلزله مرتبط با 22 شتابنگاشت معرفی شده آیین نامه FEMA695 برای FAR-FEILD در آنالیز پوش آور تطبیقی (APA) استفاده شده است. ضریب رفتار به دست آمده در این مقاله به صورت میانگین از جداول ضریب رفتار با استفاده از آنالیز پوش آور تطبیقی برای قابهای ترکیبی یا دوگانه برابر با 22/7 به دست آمده است. با توجه به جداول و نمودارهای رفتار لرزه ای، شکل پذیری قاب خمشی بتنی با مهاربند هم محور فولادی از قابهای دیگر بالاتر بوده و این مورد رفتار مناسبتر این قاب ترکیبی را در برابر زلزله و اهمیت این قاب را در امر بهسازی سازه ها می رساند. با توجه به نتایج حاصل از ضریب رفتار و تفاوت ضرایب در ارتفاع به نظر می رسد اگر ضریب رفتار با توجه به ارتفاع ساختمان مشخص شود، بهتر است.

متن کامل
http://www.iiees.ac.ir/images/stories/PDF/pajuheshnameh/atum_91_5.pdf


:: موضوعات مرتبط: مقاله ها , مهندسی زلزله , ,



بازدید : 1901
نویسنده : reza shahrezaiie

از مجموعه مقالات چهارمین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی لرزه ای.

برای دانلود مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.


:: موضوعات مرتبط: مقاله ها , مهندسی زلزله , ,



بازدید : 1929
نویسنده : reza shahrezaiie

از مجموعه مقالات چهارمین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی لرزه ای.

برای دانلود مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.


:: موضوعات مرتبط: مقاله ها , مهندسی زلزله , ,



نرم افزار reseismic analysis of pilotis columns by CubusHellas
نوشته شده در جمعه 3 / 3 / 1391
بازدید : 2167
نویسنده : reza shahrezaiie

برای دانلود نرم افزار به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

برگرفته از :ایران سازه

 


:: موضوعات مرتبط: مهندسی زلزله , ,



صفحه قبل 1 صفحه بعد